Rólunk

ZAX- story és célok

Vagány, merész és stílusos.

Ilyen is lehet egy csokoládé, pláne ha a mögötte álló emberek is ilyenek.

A bonbon és csokoládékészítés sokáig csupán  kedves hobbi volt, aztán most 9 év gyakorlat, tanulás, workshopok, tanfolyamok után meg egy új csokoládéműhely lett belőle.

A Duna parti ház konyhájában született/formálódott  és itt  a  Dunaparton alakult ki a műhely is.

A munkamegosztás adott: az egyikünk elkészíti, másikunk meg eljuttatja azokhoz, akiknek szükségük van rá. A ZAX csokoládéra márpedig mindenkinek szüksége lehet, aki értékeli a kivételesen fínom, elegáns dolgokat.

 

A ZAX csokoládéműhely célja, hogy egyedileg megformált, festett, kézzel készített, prémium termékeket készítsen a fogyasztói számára.

Mindezt úgy érjük el, hogy szinte napi edukáció mellett kizárólag kiemelt minőségű alapanyagokat a legújabb  műszaki  technológiákat, kézműves  technikákat alkalmazzuk a vadonatújonann kialakított közvetlen Dunaparti  csokoládéműhelyünkben. Ezek mellett természetesen alapkövetelményként kezeljük az élelmiszer-higiéniai szempontokat –  a hatósági elvárások mellett saját belső meggyőződésünknek, szenvedélyünknek valamint  a várható  fogyasztói igényeknek megfelelően.

A Dunaparton készítjük és értékesítjük is

Klimatizált, Dunaparti csokoládé műhelyünkből kitekintve a több, mint 100 éves Erzsébet hídat láthatjuk, de benn már a kor legújabb eszközei, technológiái találhatóak. Laboratóriumi tisztaság mellett, stílusos belsőtér és kiváló munkakörülmények. Középen óriási gránit lap, körülötte pedig a kiszolgáló eszközök. A SHOP egyben mintateremként is felfogható. Kicsi az egész, de precíz!

Cím: 945 01 KOMÁROM – Komárno, Nagy-Dunai rakpart 1A, Szlovákia
Nyitvatartás: munkanapokon 10.00 – 16.30
szombat: 10.00 – 12.00
Más időpont ígényének semmi akadálya, csak  kérjük telefonon  előzetesen jelezze: +421 903 446094