ZAX- story és célok

Vagány, merész és stílusos.

Ilyen is lehet egy csokoládé, pláne ha a mögötte álló emberek is ilyenek.

A bonbon és csokoládékészítés sokáig csupán  kedves hobbi volt, aztán most 9 év gyakorlat, tanulás, workshopok, tanfolyamok után meg egy új csokoládéműhely lett belőle.

A Duna parti ház konyhájában született/formálódott  és itt  a  Dunaparton alakult ki a műhely is.

A munkamegosztás adott: az egyikünk elkészíti, másikunk meg eljuttatja azokhoz, akiknek szükségük van rá. A ZAX csokoládéra márpedig mindenkinek szüksége lehet, aki értékeli a kivételesen fínom, elegáns dolgokat.

 

A ZAX csokoládéműhely célja, hogy egyedileg megformált, festett, kézzel készített, prémium termékeket készítsen a fogyasztói számára.

Mindezt úgy érjük el, hogy szinte napi edukáció mellett kizárólag kiemelt minőségű alapanyagokat a legújabb  műszaki  technológiákat, kézműves  technikákat alkalmazzuk a vadonatújonann kialakított közvetlen Dunaparti  csokoládéműhelyünkben. Ezek mellett természetesen alapkövetelményként kezeljük az élelmiszer-higiéniai szempontokat –  a hatósági elvárások mellett saját belső meggyőződésünknek, szenvedélyünknek valamint  a várható  fogyasztói igényeknek megfelelően.